Virksomheds Profil

Store Hedebyg Entreprise A/S har i over 30 år udført førsteklasses tømrerarbejde for en bred kundekreds på Sjælland

Når du vil have et professionelt resultat

Vi klarer store som små entrepriser – til tiden og indenfor budget. Når du hyrer os, kan du regne med et professionelt resultat.

Store Hedebyg Entreprise

Store-Hedebyg Entreprise er i dag et af landets mest velkonsoliderede og fremgangsrige entreprenørfirmaer. Det er der mange grunde til – vores medarbejderes høje faglige niveau, vores uformelle arbejdsklima, og så den kendsgerning, at ledelsen selv kender firmaet fra grunden. Hos Store-Hedebyg Entreprise har vi en meget flad virksomhedsstruktur, og direktør og tømrermester Per Lauridsen har været en del af firmaet i mere end 30 år.

Vores kunder

Vi udfører entrepriser for både private virksomheder, som for eksempel arkitekter, banker, medicinalfirmaer samt for stat og kommuner. Vores kunder tæller blandt andet Danske Bank, Novo Nordisk og LEO Pharma og mange andre. For staten og kommuner har vi opført en del børnehaver rundt om på Sjælland.

Vores forretningsfilosofi

Vores grundlæggende holdning er at vores kunder vælger os af den ene grund, at vi er de bedste til at løse den pågældende opgave.

. Og det er ikke bare tom snak, når vi siger, at ”vi gør det, vi er gode til”. Selvom SHE i dag udfører samlede entrepriser, er vi først og fremmest et solidt tømrerfirma, der sætter kvalitetshåndværk højere end alt andet.

Som virksomhed er vi selvfinansierende og har ingen gæld til det offentlige. Det giver os en frihed til at videreudvikle os og påtage os endog store entrepriser uden ekstern finansiering.

Dit projekt er i gode hænder hos os