Erhverv

Vi er din professionelle samarbejdspartner til store og mindre opgaver

Et sikkert valg til din hovedentreprise

Står du overfor en større opgave og mangler den helt rette samarbejdspartner, med et væld af kompetencer? Vi er det sikre valg, når du ønsker professionelle resultater, udført korrekt og til tiden. Hos Store-Hedebyg Entreprise hjælper vi dig med hovedentrepriser, storentrepriser og fagentrepriser.

Store-Hedebyg Entreprise er mere end bare en hovedentreprenør. Vi er din samarbejdspartner fra A-Z. Vi er med dig hele vejen i processen, og sørger for, at alle dine ønsker og behov opfyldes. Vi vejleder og rådgiver dig altid, så du træffer de helt rigtige beslutninger. Med fokus på bæredygtighed indtænker vi altid energioptimering ind i hovedentreprisen.

Ønsker du en pålidelig samarbejdspartner, der sætter en ære i at levere et resultat, hvor kvaliteten er i højsædet? Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om dine ønsker.

Tømrerfirma med mere end 50 års erfaring

Hos Store-Hedebyg Entreprise ved vi, hvad det kræver at levere professionelle resultater. Med mere end 50 års erfaring i branchen, har vi opnået stor ekspertise og viden omkring at planlægge, håndtere og udføre opgaver for alverdens virksomheder, erhvervskunder og kommuner. Vi har en omfattende portefølje af glade og tilfredse kunder, og vores mange års erfaring og stærke ry er et vidnesbyrd om vores evne til konsekvent at levere professionelle resultater.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en stabil og pålidelig hovedentreprenør, hvor tillid og godt samarbejde er i fokus. Vi står altid ved vores ord, og for os er en aftale en aftale. Vi overholder tidsplaner, hvilket sikrer effektivitet. Vi er omstillingsparate i vores arbejdsprocesser, hvilket gør hele processen effektiv. Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, der deler de samme værdier som os. Det er vores garanti for håndværk i højeste kvalitet.

Lad os tage en uforpligtende samtale

Vi er det helt sikre valg, når du mangler en professionel samarbejdspartner til din entreprise. Vi udfører opgaver på hele Sjælland, og er altid klar på en uforpligtende samtale omkring dit projekt. Kontakt os allerede i dag. Vi kan træffes på telefon 56 14 09 31 eller på e-mail she@she-as.dk.

Dit projekt er i gode hænder hos os