Medarbejdere

Dygtige medarbejdere er vores vigtigste ressource og allerstørste aktiv, og derfor lægger vi stor vægt på trivsel.

Nogle af de bedste inden for faget

Vores medarbejdere er både dygtige håndværkere og så spiller de en stor rolle i planlægningen og implementeringen af vores entrepriseopgaver

Dygtige og erfarne medarbejdere er vores vigtigste ressource

Ingen virksomhed kan fungere uden gode medarbejdere – og hos SHE er medarbejderne simpelthen vores vigtigste ressource og allerstørste aktiv. Vi tør godt prale med at have nogle af landets dygtigste og mest engagerede håndværkere i vores medarbejderstab, og vi lægger stor vægt på trivsel og en god og tillidsfuld dialog i hverdagen. Vi er et fast sammentømret firma, og det er med til at sikre en meget høj effektivitet på vores byggepladser.

Vores medarbejderfilosofi bygger på frihed under ansvar. Vores tømrersvende er ikke bare gode håndværkere – de spiller også en stor rolle i planlægningen og implementeringen af vores entrepriseopgaver. Et godt eksempel er vores faste fredagsmøder, hvor den næste uges aktiviteter og projekter forberedes. Og vores formænd har kompetence til selv at træffe afgørelser – uden hele tiden at skulle spørge ledelsen om de mindste ting.

Vi har en stærk firmaånd!

Flere af vores i dag omkring 50 medarbejdere har mange års erfaring hos SHE. Det er et bevis på vores stærke firmaånd, og desuden giver det os en enestående faglig ballast, som vi trækker på hver eneste dag.

Vil du også gerne være en del af SHE? Så læs mere om, hvordan du søger job hos os.

Dit projekt er i gode hænder hos os