Hoved­entrepriser

Hos Store-Hedebyg Entreprise har vi volumen til at håndtere selv de største opgaver.
Vi er en moderne entreprenørvirksomhed, som har bred erfaring med store og krævende byggeentrepriser.

Gnidningsfri arbejdsproces

Som kunde hos Store-Hedebyg Entreprise har du den fordel, at du kan overlade hele ansvaret til os. Vi sørger for det hele, lige fra planlægningen fra det første spadestik og til det sidste penselstrøg. De delopgaver, vi ikke selv er specialister i, udføres af faste underleverandører, som vi har et godt og tæt samarbejde med. Men vi beholder altid den overordnede styring, som sikrer kvalitet og en gnidningsfri arbejdsproces.

En af vores styrker er, at alle vores bygningshåndværkere – inklusive ledelsen – selv har håndværkerbaggrund. Det betyder, at vi hele vejen fra ordremodtagelsen og til byggeriets aflevering har et solidt greb om selv de mindste detaljer. Vi har også gennem mange år indarbejdet den praksis, at vores formænd har kompetence til at træffe beslutninger ude i marken, uden først at skulle konsultere ”højere oppe”. Det giver en langt mere smidig og effektiv arbejdsgang.

Forståelse for jeres virksomhed

Hos Store-Hedebyg Entreprise er vi ikke bare dygtige bygningshåndværkere. Vi har også en udpræget forståelse for vores kunders forretning og ved, at aftaler er til for at blive overholdt. Troværdighed og pålidelighed er nogle af nøgleordene, og derfor har vi i dag en lang række erhvervsvirksomheder, kommuner og statslige styrelser som faste og tilfredse kunder.

Du er også meget velkommen som kunde i Store-Hedebyg Entreprise. Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os allerede i dag.

Dit projekt er i gode hænder hos os