Storentrepriser

Når vi fungerer som storentreprenør på større byggeprojekter,
udvælger vi vores leverandører med stor omhu, så vi kan stå inde for alle fagentrepriserne.

Vi sørger for de bedste fagfolk

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et netværk af førsteklasses samarbejdspartnere, herunder VVS’ere, smede, elektrikere, murer, fugefirmaer og malere. Når vi varetager storentreprisen, er du garanteret det bedste håndværk i branchen.

Førsteklasses samarbejdspartnere

Hos SHE har vi i dag nået en størrelse, hvor vi kan håndtere næsten enhver storentreprise på Sjælland. Vores egne medarbejdere kan selv udføre mangt og meget, men derudover samarbejder vi med flere forskellige underleverandører, så vi samlet kan påtage os ansvaret for endda meget store entrepriser.

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et netværk af førsteklasses samarbejdspartnere og det betyder at vi kender til de bedste i branchen, så du er sikker på et professionelt og flot resultat.

En af fordelene ved at overlade storentreprisen til os er , at du ikke behøver at bruge mere tid på projektet, end du selv ønsker – det er i gode hænder hos os.

Målrettet planlægnings- og byggeproces

Planlægning er afgørende, inden man påbegynder et byggeprojekt. Hos SHE kører processen målrettet, så kunden får en god oplevelse helt frem til afleveringen. Vi sørger altid for den mest sikre løsning og yder al den fornødne rådgivning og vejledning – både i planlægnings- og udførelsesfasen.

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaringer med storentreprise på Sjælland? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Dit projekt er i gode hænder hos os