Boligforeninger

Vi realiserer dine projekter effektivt og professionelt

Entrepriser for Boligforeninger, indkøbs- /storcentre og lignende

Hos Store-Hedebyg Entreprise gør vi det nemt for boligforeninger, der mangler eksperter til at udføre en entreprise. Om det er en hovedentreprise, storentreprise eller en fagentreprise, er vi det oplagte valg til at varetage projekter samt entrepriser af enhver art. Med stor teknisk snilde og professionelle medarbejdere, skaber vi de bedste forudsætninger for et resultat i høj kvalitet.

Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, hvilket gør os til en yderst kompetent samarbejdspartner, der forstår, hvad det kræver at have mange bolde i luften på en gang. Vi har gennem årene hjulpet utallige boligforeninger, indkøbs-/ storcentre og lignende med at realisere deres planer, og været en del af mange smukke, arkitektoniske byggerier.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine ønsker og behov – vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig.

Fokus på bæredygtighed og kvalitetsløsninger

Hos Store-Hedebyg Entreprise er vi stolte over at være en del af den grønne omstilling. Vi arbejder aktivt med at implementere bæredygtige løsninger i vores arbejde, og har i den forbindelse udviklet en grøn miljøplan, der fastlægger vores bæredygtighedsplan. Det er en klar fordel at indtænke bæredygtighed i fremtidens boliger, for at sikre energieffektive bygninger med et minimalt energiforbrug.

Med os ved roret får du ikke blot et tømrerfirma, der kun har fokus på kvalitet og bæredygtighed. Du får samtidig en virksomhed med faste principper. Vi går til opgaven med stort engagement, og påtager os ansvaret for, at projektet udføres korrekt. Vi overholder vores aftaler, og overholder de deadlines, der er fastsat. Vi tænker pragmatisk snarere end teoretisk, hvilket sikrer kvalitetsresultater hver gang. Vi er stærke kommunikatører og sørger for at have en grundig dialog med dig under hele entreprisens forløb.

Kontakt os allerede i dag

Ønsker du en velrenommeret virksomhed, hvor kvalitet og bæredygtighed afspejler hele organisationen, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi garanterer professionelle medarbejdere og kvalitetshåndværk, når du har en opgave der skal løses. Vi hjælper boligforeninger, indkøbs-/ storcentre og lignende på hele Sjælland med både større og mindre opgaver. Vi kan kontaktes på telefon 56 14 09 31 eller på e-mail she@she-as.dk.

Dit projekt er i gode hænder hos os