Fagentrepriser

Vi har i mange år udført alt lige fra mindre tømrer- og snedkeropgaver til store tilbygninger,
hvilket betyder, at du roligt kan regne med os som din trofaste byggepartner.

Dit lokale tømrerfirma på Sjælland

Store-Hedebyg Entreprise er først og fremmest et solidt tømrerfirma, der sætter kvalitetshåndværk højere end alt andet. Vi udfører alt slags tømrer- og snedkerarbejde, og vores kunder kan trygt stole på, at opgaven bliver løst til tiden, på den mest effektive måde, og på det allerhøjeste faglige niveau. Hos Store-Hedebyg Entreprise går vi ganske enkelt aldrig på kompromis med vores arbejde.

Vores mange års erfaring gør, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan tage os af. Vi har i mange år udført alt lige fra mindre tømrer- og snedkeropgaver til store tilbygninger, hvilket betyder, at du roligt kan regne med os som dit trofaste tømrerfirma i Solrød.

Din trofaste byggepartner

Som en helt naturlig ting er vi meget opmærksomme på service og opfølgning. Vi har fast servicepersonale med egen servicebil, som meget hurtigt kan være fremme. Og vi bruger altid gode materialer og markedets allerbedste grej. Hos Store-Hedebyg Entreprise har vi for længst indset, at kvalitet betaler sig.

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaringer med fagentrepriser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Dit projekt er i gode hænder hos os