Vores Historie

Store Hedebyg Entreprise A/S har i over 30 år udført førsteklasses tømrerarbejde for en bred kundekreds på Sjælland

En solid og troværdig virksomhed

Vi er en solid virksomhed i branchen med et god ry. Vi er desuden selvfinansierende og kan udføre store entrepriser uden ekstern finansiering.

Fra lille tømrerfirma til velkendt entreprenørvirksomhed

Firmaet Store-Hedebyg Entreprise blev grundlagt som et traditionelt tømrerfirma helt tilbage i 1970. Dengang var vi en lille, ukendt håndværkervirksomhed blandt mange andre. Siden da har vi støt og roligt vokset os større. I midten af 1980´erne kom vores nuværende direktør, tømrermester Per Lauridsen, ind i virksomheden, og i dag har Store-Hedebyg Entreprise udviklet sig til en af landets mest respekterede og velkendte entreprenørvirksomheder.

Gennem årene er vores medarbejderstab, vores entrepriser og vores finansielle kapacitet gradvist øget. Mens vores gennemsnitlige entreprisestørrelse er blevet større i årene. Et tegn på en virksomhed i sund og stabil fremdrift.

Godt håndværk, kvalitet og præcision

Uanset de forandringer, vi har gennemgået gennem årene, har Store-Hedebyg Entreprise altid været drevet efter de samme principper om godt håndværk, kvalitet og præcision. I dag kan vi præsentere et firma, der mere end nogensinde har begge ben solidt plantet på jorden og står godt rustet til at møde fremtidens udfordringer. Vi har været her i mere end 50 år – og vi er her også i morgen.

Vores formelle navn er i dag Store-Hedebyg Entreprise A/S, men ude på de sjællandske byggepladser omtales vi oftest bare som SHE – et kælenavn, vi værner om.

Dit projekt er i gode hænder hos os