Fra lille tømrerfirma til velkendt entreprenørvirksomhed

Firmaet Store-Hedebyg Entreprise blev grundlagt som et traditionelt tømrerfirma helt tilbage i 1970. Dengang var vi en lille, ukendt håndværkervirksomhed blandt mange andre. Siden da har vi støt og roligt vokset os større. I midten af 1980´erne kom vores nuværende direktør, tømrermester Per Lauridsen, ind i virksomheden, og i dag har SHE udviklet sig til en af landets mest respekterede og velkendte entreprenørvirksomheder.

Gennem årene er vores medarbejderstab, vores entrepriser og vores finansielle kapacitet gradvist øget. Mens vores gennemsnitlige entreprisestørrelse i 1998 var på kr. 663.000, var den i 2010 vokset til kr. 1.501.600. Et tegn på en virksomhed i sund og stabil fremdrift.

Men uanset de forandringer, vi har undergået gennem årene, har SHE altid været drevet efter de samme principper om godt håndværk, kvalitet og præcision. I dag kan vi præsentere et firma, der mere end nogensinde har begge ben solidt plantet på jorden og står godt rustet til at møde fremtidens udfordringer. Vi har været her i mere end 40 år – og vi er her også i morgen.

Vores formelle navn er i dag Store-Hedebyg Entreprise A/S, men ude på de sjællandske byggepladser omtales vi oftest bare som SHE – et kælenavn, vi værner om.